Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi galeriamarek.pl do Twoich oczekiwań.

???mig.opinions.loadingForm???
  • z 54
  • 33
    Długi Kąt
    Polecam
    2018-06-14
    Bardzo szybka dostawa w 100% oryginalne produkty.
    Odpowiedź sklepu:
    20 czerwca 2018 15:14
    Serdecznie dziękujemy za wystawioną opinię i zapraszamy ponownie na udane zakupy. Pozdrawiamy serdecznie, Natalia wraz z zespołem GaleriaMarek.pl.
  • Adam
    Kędzierzyn-Koźle
    Polecam
    2018-06-08
    Koszulka super szybko sprawie
  • ewra110
    Gdynia
    Opinia
    2018-06-08
    Wszystko super butki dostawa rewelacja wrócę tu jeszcze
  • Monika
    Brodnica
    POLECAM
    2018-06-08
    Super sklep, można upolować fajne rzeczy w super cenach, darmowa i BŁYSKAWICZNA dostawa. Robiłam tu nie raz zakupy i na pewno jeszcze będę tu wracać. POLECAM !!!
  • Dominika
    Krapkowice
    Polecam serdecznie
    2018-06-07
    Szybka przesyłka i towar zgodny z opisem.
  • Marta
    Rąbień
    Ocena
    2018-05-31
    Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.POLECAM !!!
  • szklany78
    Nowe Miasto nad Wartą
    jest super bardzo polecam
    2018-05-10
    Towar zamówiłem 9 maja do godziny 12 a paczka była już 10 maja przed godziną 12 i wszystko się zgadzało do tego mieszkam dość daleko od firmy bo jestem z wielkopolski i jak zadzwonił kurier że mam paczkę to byłem w szoku.Jeszcze raz polecam zakupy tutaj.
  • Aga
    Stary Kisielin-Zielona Góra
    Opinia
    2018-05-09
    Serdecznie polecam,towar zgodny z opisem, bardzo szybka dostawa.darmowa przesyłka.Polecam Galerie Marek.
  • Paweł
    Wrocław
    Polecam (vans lite)
    2018-05-09
    Wszystko w jak najlepszym porządku ! Zamówione w niedziele, dostarczone we wtorek :) Towar zgodny z opisem, wszystko jak najbardziej godne polecenia.
  • MK
    Kębłowo
    Buty adidas
    2018-04-17
    Polecam serdecznie. Szybka dostawa. Wszystko bardzo dobrze.
  • z 54
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...