Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi galeriamarek.pl do Twoich oczekiwań.

???mig.opinions.loadingForm???
  • z 54
  • kin1229
    Rojewo
    Buty nike
    2018-07-29
    Wszystko w jak najlepszym porządku produkt zgodny z opisem szybką wysyłka dobry kontakt ze sklepem polecam gorąco
  • Beata
    Stare Lipiny/Wołomin
    buty
    2018-07-23
    Polecam, zgodne z opisem, wygodne.
  • Waldemar
    Łódź
    lotto megalight
    2018-07-23
    Super ceny , super jakość , szybka dostawa . Czego chciec więcej ?
  • Edyta
    Oświęcim
    Buty Jordan dna, klapki adidas a
    2018-07-19
    Polecam w 💯% przesyłki trafiły do mnie po dwóch dniach od złożenia zamówienia. Jeszcze napewno tutaj zrobię zakupy pozdrawiam 👍
  • Mateusz
    Gostyń
    Polecam
    2018-07-04
    Kupiłem 2 pary butów. Przesyłka dotarła kolejnego dnia po zamówieniu. Świetna cena i jakość. Żadnych problemów. POLECAM!
  • 33
    Długi Kąt
    Polecam
    2018-06-14
    Bardzo szybka dostawa w 100% oryginalne produkty.
    Odpowiedź sklepu:
    20 czerwca 2018 15:14
    Serdecznie dziękujemy za wystawioną opinię i zapraszamy ponownie na udane zakupy. Pozdrawiamy serdecznie, Natalia wraz z zespołem GaleriaMarek.pl.
  • Adam
    Kędzierzyn-Koźle
    Polecam
    2018-06-08
    Koszulka super szybko sprawie
  • ewra110
    Gdynia
    Opinia
    2018-06-08
    Wszystko super butki dostawa rewelacja wrócę tu jeszcze
  • Monika
    Brodnica
    POLECAM
    2018-06-08
    Super sklep, można upolować fajne rzeczy w super cenach, darmowa i BŁYSKAWICZNA dostawa. Robiłam tu nie raz zakupy i na pewno jeszcze będę tu wracać. POLECAM !!!
  • Dominika
    Krapkowice
    Polecam serdecznie
    2018-06-07
    Szybka przesyłka i towar zgodny z opisem.
  • z 54
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...