Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi galeriamarek.pl do Twoich oczekiwań.

???mig.opinions.loadingForm???
  • z 45
  • Marcin
    Kraków
    Buty Nike
    2017-02-07
    Polecam sklep szybka bezpłatna dostawa i super cena
  • IZABELA
    Bolesławiec
    BUTY SPORTOWE
    2017-02-03
    Bardzo polecam sklep .Buty 100% oryginalne ,zgodne z opisem.Przesyłka błyskawiczna ,zamówiłam w czwartek ,a w piątek ok. godz. 10 00 rano miałam przesyłkę .POLECAM
  • Tomek
    Kielce
    Udana transakcja
    2017-01-23
    Naprawdę polecam ten sklep. Buty zamówiłem w sobotę, a w poniedziałek wieczorem już miałem je w rękach. Do tego świetna cena i darmowa przesyłka. Czego chcieć więcej?
    Odpowiedź sklepu:
    24 styczeń 2017 10:48
    Szanowny Kliencie, bardzo dziękujemy za wystawioną opinię. Takie opinie jeszcze bardziej motywują nas do realizacji zamówień na najwyższym poziomie :) Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy na kolejne zakupy w sklepie galeriamarek.pl Pozdrawiamy serdecznie Bożena Gniadek wraz z resztą zespołu GaleriaMarek.pl.
  • Robert
    Jedlnia - Letnisko
    opinia
    2017-01-23
    Towar zgodny z opisem w tym błyskawiczna dostawa w ciągu 3dni.Polecam!!!
  • Jadwiga
    Opole
    polecam
    2017-01-14
    Zamówiłam towar 4 stycznia, otrzymałam 13 wprawdzie trwało to dłużej niż jest napisane na stronie sklepu, kontaktu przez infolinię też nie było, nikt nie odbierał telefonu, ale w rezultacie udało się skontaktować z konsultantką online (bardzo miły kontakt), co mnie uspokoiło, towar doszedł, jest zgodny z opisem, cena super!, ostatecznie polecam...
    Odpowiedź sklepu:
    24 styczeń 2017 10:55
    Szanowna Klientko, serdecznie przepraszamy za wydłużony czas oczekiwania na zamówienie i utrudniony konta z nami. Podczas pakowania przesyłki dla Pani okazało się, że produkt jest uszkodzony dlatego musieliśmy skorzystać z zasobów magazynu zewnętrznego, co przyczyniło się do opóźnienia w realizacji - za co jeszcze raz serdecznie przepraszamy. Równocześnie, dziękujemy za miłe słowa i mamy nadzieję, że otrzymamy jeszcze jedną szansę, dzięki której będziemy mogli potwierdzić najwyższe standardy obsługi. Pozdrawiam serdecznie Bożena Gniadek wraz z resztą zespołu GaleriaMarek.pl.
  • Toudi
    Serednica
    Opinia
    2017-01-12
    Bardzo polecam. Szybko dostawa, produkty zgodne w 100% Dość, że dostawa darmowa to jeszcze dostałem wszystko w 2 dni.
  • Agnieszka
    Gnojnik
    SUPER SKLEP
    2017-01-06
    Towar zgodny w 100 % z opisem. Tańszy o wiele złoty.Zamowienie dotarło po dwóch dniach. Rewelacja!
  • Anna
    Łódź
    Więcej takich sklepów!!
    2017-01-05
    Dziękuje bardzo za tak ekspresową wysyłkę, bardzo zależało mi na bucikach, popołudniu zamówione, następnego dnia rano już były u mnie! Buciki są super, zgodne opisem, super kontakt, no i cena nie do pogardzenia. Na pewno jeszcze nie raz coś zamówię. BARDZO Polecam!!!
  • Natalia
    Wilczyn
    buty reebok
    2017-01-03
    Jestem zadowolona, transakcja przebiegła bardzo szybko i bez problemu. Buty są świetne.
  • Asia
    Paleśnica
    Super!!!
    2017-01-03
    Błyskawiczna dostawa, obuwie zgodne z opisem i do tego TANIO !!!!! Jeszcze tu wrócę:)))
  • z 45
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...