Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi galeriamarek.pl do Twoich oczekiwań.

???mig.opinions.loadingForm???
  • z 43
  • urszula stachyra
    Szczecin
    opinia
    2016-11-08
    Ekspresowa dostawa, kurtka połowę tańsza niż w sklepie!zresztą już nie osiągalna! i na dodatek darmowa przesyłka! Nie trzeba szukać , biegać od sklepu do sklepu, tracić nerwy i czas! Wystarczy wejść na stronę GALERIA MAREK i kupisz wszystko co potrzebujesz, żeby przetrwać te zimnice, która do nas nadciąga. Szczerze polecam , nie pierwszy i nie ostatni raz, robiłam zakupy w GALERII MAREK! Pozdrawiam i serdecznie dziękuję
  • KUBA WARSZAWA
    warszawa
    SUPER
    2016-10-31
    TANIO PLUS BŁYSKAWICZNA DOSTAWA.BUTY ZAMAWIAŁEM W CZWARTEK W NOCY W PONIEDZIAŁEK RANO MIAŁEM JE JUZ DOSTARCZONE.
  • grześ
    jastrzębie
    Opinia;)
    2016-10-26
    Towar faktycznie tańszy nie ma ściemy,wysyłka ok. Ale kontakt info to już totalna perfekcja!!!! Pozdro dla Pani M.
  • Patrycja
    Warszawa
    Rewelacja !
    2016-10-19
    Towar zgodny w 100 % z opisem. Tańszy o 200 zł.Zamowienie dotarło po dwuch dniach. Rewelacja!
  • Aga
    Warszawa
    Super!
    2016-10-14
    Uwielbiam ten sklep, zawsze udaje mi się skorzystać z korzystnej promocji. Dostawa i ewentualne zwroty bez żadnych problemów. Szkoda tylko,że od dawna nie widziałam już promocji 50% na drugą rzecz. Była świetna ;) polecam wszystkim ten sklep!
  • Natalia
    Choszczno
    Zakupy
    2016-10-12
    Po raz kolejny zamówiłam towar i jak zawsze okazał się bardzo dobry! Buty zamówione wcześniej-świetne. Dobra cena, szybko przesyłka. Kurtka, zgodna z podanymi rozmiarami. Polecam serdecznie i na pewno nie ostatni raz zamawiałam z tej strony!
    Odpowiedź sklepu:
    24 październik 2016 18:53
    Szanowna Klientko, serdecznie dziękujemy za wystawioną opinię. Jest nam bardzo miło! Dokładamy wszelkich starań, aby świadczone przez nas usługi były na najwyższym poziomie. Zapraszamy do ponownych, udanych zakupów. Pozdrawiamy, Magdalena Tekielak wraz z resztą zespołu GaleriaMarek.pl.
  • gośka
    zduńska wola
    zakupeczki :D :)
    2016-10-08
    wszystko sper, produkty pierwszej jakosci, szybka wysylka, pelen profesjonalizm, do tego super promocje, polecam wszystkim :):))))))))))))))))))
  • Paulina
    Złotów
    opinia
    2016-09-22
    Wszystko super! To mój sklep numer 1 i w pierwszej kolejności na niego wchodzę :) Bardzo szybka wysylka, polecam:)
  • Monika
    Kępno
    buty reebok
    2016-09-16
    super sklep :), przesyłka dotarła w ciągu doby od zamówienia-rewelacja! buty świetne, bardzo wygodne,dużo informacji na maila o realizacji zamówienia-fantastycznie :)fachowa i bardzo uprzejma pomoc konsultantów :) tak trzymać!!!
  • karolina
    OZORKÓW
    mile zaskoczenie
    2016-09-13
    Kurteczka na wiosne/lato confront swietna.Zamowilam w srode kolo poludnia,a w czwartek rano juz byla!Teraz czekam na kolejne zamowienie i jestem pewna,ze produkty beda rowniez rewelacyjnej jakosci.Ceny tez swietne. Moj sklep numer 1.Polecam
  • z 43
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...